Svarbu

TAI SVARBU VISIEMS PAPUOŠALŲ UŽSAKOVAMS.

Apie medžiagas.
Aš naudoju tik natūralias, aukštos kokybės medžiagas: odą perku iš garsių Lietuvos firmų, kurios atrenka produkciją iš geriausių Italijos ir Ispanijos gamintojų. Akmenukus ir papuošalų detales perku iš Lietuvos el. parduotuvių arba iš užsienio.
Sugadinus papuošalą – nesijaudinkite, atsiųskite laišką, parašykite, kas nutiko ir bandysiu jums padėti, pataisyti. Reiktų sumokėti tik už pašto išlaidas.

Labai svarbu atkreipti dėmesį į papuošalų aprašymuose nurodytas taisykles: būtinybę suderinti apyrankių ar kaklo papuošalo dydžius, operatyviai atsiųsti išmatavimus. Pagaminti pagal individualius užsakymus papuošalai nekeičiami. Matuojant riešą nepamirškite pridėti bent 1cm, kad apyrankė neveržtų riešo ir nereiktų vargti su gražinimais, keitimais. 

KAIP IŠMATUOTI RIEŠĄ? Apsukite aplink riešą ploną dirželį taip, kaip norite, kad apyrankė jums neveržtų ir tą dirželį išmatuokite liniuote, o geriausia matuoti siuvėjų matavimo juosta centimetrais. Jūs patys atsakingi už atsiųstą informaciją pagal kurią gaminsiu prekę ar atsiųsiu gatavą.

DĖS ASMENINIŲ PAGEIDAVIMŲ.
Rašykite drąsiai, jeigu norite ko nors ypatingo. Gal turite savo medžiagų, kurias norėtumėte kaip nors originaliai perdaryti. Pasitarsime ir nuspręsime. Noriu jums suteikti džiaugsmo.

 

LABAI DIDELIS PRAŠYMAS.
Mano namučiai – ne įmonė. Sekretorės neturiu. Turiu ir įsipareigojimų šeimai, ir tik tada, kai lieka laisvo laiko užsiimu kūryba ir parduotuvės veikla. Kiekvienam užsakovui atsiųsiu savo mobilaus tel. numerį. Tačiau PRAŠAU…dienos metu be didelio reikalo telefonu neskambinti, geriau parašykite SMS žinutę, o dar geriau į – droblyte.patricija@gmail.com

Atsakysiu greit.

*********

Papuošalų gamybai naudoju nemažai sakralinių elementų – krikščioniškų ir rytietiškų. Jei norite sužinoti jų reikšmes, užsukite į parinktas nuorodas. Pvz., apie akmenų reikšmes galite pasiskaityti http://www.akmenumagija.lt  arba kokioje kitoje svetainėje. Dažnai sakoma, kad koks nors simbolis ar akmenukas atneš laimę ar sveikatą. Mano nuomone, tik tikėjimas amžinomis vertybėmis, kurios pripildo mūsų sielas ramybės ir tvirtumo, meilės ir vilties, neleidžia paklysti kelyje, padeda žmogui išsaugoti tai, kas jam brangiausia. To ir reiktų vieni kitiems linkėti įteikiant dovanėles.

*********

Ieškote dovanėlės artimam žmogui ir nežinote, ką rinktis? Galiu patarti: rinkitės papuošalą su Zodiako  ženklui priskiriamu akmenuku. Rinktis galite iš visų papuošalų skelbiamų mano parduotuvėje. Ar tai visi akmenys skirti atskiriems Zodiako ženklams? Ne. Jų yra daugiau, bet aš parinkau tik svarbiausius, kuriuos jiems priskiria tikri Zodiako ekspertai.

DOVANĖLĖS GIMTADIENIUI PAGAL ZODIAKĄ

AVINAS – jaspis, karneolis.

JAUTIS – agatas, avantiurinas, chrizokola, malachitas, turkis.

DVYNIAI – agatas, turkis.

VĖŽYS – mėnulio akmuo, karneolis.

LIŪTAS – tigro akis, saulės akmuo, granatas, karneolis.

MERGELĖ – tigro akis, ametistas, agatas, karneolis, jaspis, lazuritas.

SVARSTYKLĖS – žadeitas, akvamarinas, jaspis,  turkis, lazuritas.

SKORPIONAS – ametistas, jaspis, malachitas.

ŠAULYS – ametistas, jaspis, turkis, lazuritas.

OŽIARAGIS – granatas.

VANDENIS – akvamarinas, chrizokola, lazuritas.

ŽUVYS – mėnulio akmuo, akvamarinas, turkis.

*********

KAS YRA SINTETINIAI AKMENYS

Papuošalų gamyboje plačiai naudojami sintetiniai akmenys  turi visas vaizdines, fizines ir chemines savybes, būdingas natūraliems akmenims, tačiau  skirtumas tas, kad sintetiniai akmenys yra sukurti laboratorijose. Mokslininkai, kurdami sintetinius akmenis naudoja tuos pačius elementus, sudaro tokias pat sąlygas, kokiomis susidaro ir natūralūs akmenys. Tačiau tai atliekama per gerokai trumpesnį laiką. Naudojant šiuolaikines technologijas ir įrangą, sintetiniai brangieji ir pusbrangiai akmenys atrodo identiški natūraliems. Jei akmenims suteikta tokia pat forma, jie poliruoti, iš pirmo žvilgsnio sunku  atskirti sintetinį akmenį nuo natūralaus. Natūralūs akmenys yra susidarę gamtoje, todėl paprastai turi nedidelių natūralių „trūkumų“: įtrūkimų, priemaišų ir nėra tobuli bei gryni. Sintetiniai akmenys atrodo nepriekaištingai, – yra gryni ir gražūs. Teigti, kad šie akmenys yra „netikri“ būtų ne visai teisinga. Kadangi akmenys panašiai atrodo ir yra tokios pat cheminės sudėties, teisingiau būtų tiesiog nurodyti skirtumus tarp natūralaus ir sintetinio akmens. Kiekvienas gamintojas žaliavą, o pirkėjas – gaminį, renkasi pagal savo skonį ir kainą. Informacija iš svetainės: https://darirdar.lt/www.darirdar.lt%20blogas/naturaliu-akenu-charakteristikos